Bagaimana Klopp Sedang Menghancurkan Hidupnya ,Penyokong Man United Ini Kongsi Cerita

Bagaimana Klopp Sedang Menghancurkan Hidupnya ,Penyokong Man United Ini Kongsi Cerita - Sebuah Akhbar peminat Manchester United di Manchester sudah menerbitkan satu penulisan oleh George Lewis. George Lewis merupakan peminat Man United. Beliau juga kolumnis The Times tidak cuman daripada seorang pelawak.

Bagaimana Klopp Sedang Menghancurkan Hidupnya ,Penyokong Man United Ini Kongsi Cerita

bagaimana-klopp-sedang-menghancurkan-hidupnya-penyokong-man-united-ini-kongsi-cerita

Kami kongsikan bersama anda sisipan akhbar tersebut. Yang pasti, ianya sesungguhnya agak menarik dan kelakar untuk dibaca.

“Sebagai penyokong Manchester United, Liverpool sentiasa menjadi watak jahat yang teramat, biarpun yang lain tu ada (Arsenal, Manchester City, John Terry), tapi mereka (Liverpool) masih musuh yang utama. Saya rasa, sebabnya kerana kedua-dua pasukan mengetahui cara nak memanaskan hati antara mereka.

Dan, ya, Liverpol nampaknya sudah terlampau tengah membuatkan Manchester United rasa sakit hati. Mereka berjaya menemui pengurus, yang bukan sahaja bermain bola sepak menarik, memenangi trofi, tapi pada era yang sama, terlampau sukar untuk kita membencinya.

Ianya layaknya orang yang anda benci di area kerja, berjaya mendapat teman wanita baru dan anda cuba menyelongkar di Facebook untuk mendapatkan bukti bahawa gadis itu menjengkelkan.

Gadis itu pula seorang yang baik hati, kelakar, menarik (tetapi tidak mempersona sangat), popular, rendah diri, dan gadis itu ada sesuatu yang hebat (maksud saya ‘Hebat’), iaitu giginya (gadis itu, bukan Klopp).

Paling rimas, mereka berdua terlihat bahagia bersama. Ya, Jurgen terlampau cepat serasi. Ejen beliau dulu memberikan bayangan bahawa, beliau kemungkinan dapat angkat kaki kerana tak tahan bersama cuaca (di Liverpool, cuaca mereka antara yang paling tak digemari orang luar).

Saya terpaksa melacak ramalan cuaca.Agen Sbobet Dan saat ini saya sentiasa menyaksikan konsep ramalan cuaca sebelah malam, berdoa agar hujan. Setiap kali keluarnya matahari, hati saya lemas. Lelaki ini terlampau merosakkan hidup saya.

Saya sentiasa melacak berita panas berkenaan pasukan mereka. Ketika Mohamed Salah dan Sadio Mane ada perselisihan dikala perlawanan menentang Burnley, saya jadi merasakan, adakah ini titik permulaan kepada pengakhiran semua ini? Jurgen pula hanya tergelak bersama semua itu, dan seluruhnya menjadi baik-baik sahaja. Sialan.

Dengan Liverpool, Klopp membina pasukan yang menjadi gambaran kepada personaliti beliau. Fergie dulu melakukannya dikala di Manchester United. Dan Jose Mourinho dulu melakukannya dikala di Chelsea. Namun sekiranya mereka berada di sebelah pihak seteru, ianya agak mudah untuk kita membenci mereka.”

“Klopp membentuk pasukan Liverpool yang seronok ditonton mirip layaknya orangnya.

Semua yang saya baca berkenaan beliau membuatkan saya makin menyukai beliau. Nama tengah dia pun Nobert, indah bak syurga.”

logo

Tags: #Man United